欢迎来到第一文库网! | 帮助中心 第一文库网-每个人都是第一
第一文库网
全部分类
  • 研究报告>
  • 学术论文>
  • 全科教育>
  • 应用文档>
  • 行业资料>
  • 企业管理>
  • 技术资料>
  • 生活休闲>
  • ImageVerifierCode 换一换
    首页 第一文库网 > 资源分类 > DOC文档下载
    分享到微信 分享到微博 分享到QQ空间

    2020年河南省中考英语试题(教师版含解析).doc

    • 资源ID:1126704       资源大小:1.26MB        全文页数:22页
    • 资源格式: DOC        下载积分:10金币
    快捷下载 游客一键下载
    账号登录下载
    微信登录下载
    三方登录下载: QQ登录 微博登录
    二维码
    扫码关注公众号登录
    下载资源需要10金币
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝    微信支付   
    验证码:   换一换

    加入VIP,免费下载
     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    2020年河南省中考英语试题(教师版含解析).doc

    获得更多最新资料请复制 到浏览器 路华教育2020年河南省普通高中招生考试试卷英语注意事项:1. 本试卷共10页,六个大题,满分120分,考试时间100分钟。2. 本试卷上不要答题,调按答题卡上注意事项的要求直接把答案填写在答题卡上。答在试卷上的答案无效。一、听力理解第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每段对话读两遍。1. Where are the two speakers?A. In a library. B. In a bookstore. C. In a classroom. 2. Which floor docs the woman live on?A. The second. B. The seventh. C. The twentieth. 3. What does the man want to do?A. Go shopping. B. Go for a coffee. C. Go to the park. 4. What happened to the woman?A. She had a fever. B. She had a cold. C. She had a stomachache. 5. What was the weather like last Sunday?A. B. C. 第二节听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答下列小题。6. Who is going to order the com salad?A. Maria. B. George. C. Michael. 7. What will they share for the main course?A. Tomato soup. B. A chicken sandwich. C. Chinese chicken and rice. 听下面一段对话,回答下列小题。8. Where is the woman going?A. To London. B. To Birmingham. C. To Liverpool. 9. How much should the woman pay?A. £32. B. £64. C. £128. 听下面一段独白,回答下列小题。10. How many times has the speaker fished?A. Never. B. Once. C. Twice. 11. How does the speaker like those who love fishing?A. Cool. B. Crazy. C. Patient. 12 What is the speaker mainly talking about?A. A skill. B. A hobby. C. An experience. 听下面一段对话,回答下列小题。13. What movies do the two speakers both like?A. Cartoons. B. Action movies. C. Science movies. 14. Why dos the woman see movies on weekday?A. Because she doesn't work. B. Because there are free movies. C. Because the theater's less crowded.15. Which of the following does the woman also like?A. Travelling. B. Reading books. C. Playing volleyball. 第三节听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍。A. B. C. D. E. 16. _ 17. _ 18. _ 19. _ 20. _二、阅读理解阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。A根据材料内容选择最佳答案。Liverpool MUSICThe Beatles Story The world-famous 1960s music group came from Liverpool. Find out about The Beatles at the The Beatles Story. Open every day except Dec 25 and 26Adult £15. 95Student £12. 00Child £7. 00Child under five FreeLiverpool SPORTLiverpool FC This city loves football. Visit Anfield football stadium, home to Liverpool's favourite football team, And take a tour. Closed on weekendsAdult £15. 00Under-16s and students £9. 00Child under five FreeLiverpool MUSEUMVisit the Liverpool Museum. Learn all about the history and culture of Liverpool. Free entryOpen daily 10a. m-5p. m. Liverpool SHOPPINGLiverpool ONE Find the best shopping in the centre of Liverpool at Liverpool ONE. Liverpool's new shopping centre. Opened in 2008. More than 160 shops, restaurants and cinemas. Word Bankadult 成人stadium 体育场entry 进入1. What can you learn about at The Beatles Story?A. A music group.B. A famous writer.C. The history of the city.D. The English art culture.2. How much do they pay if a student and his parents visit Anfield stadium?A. £24. 00B. £30. 00C. £33. 00D. £39. 003. How long does Liverpool Museum run daily?A. Five hours.B. Seven hours.C. Nine hours.D. Ten hours.4. What is Liverpool ONE?A. A cinema.B. A restaurant.C. A music hall.D. A shopping centre.5. Where is the text most probably from?A. A research paper.B. A health magazine.C. A travel guidebook.D. A geography textbook.【答案】1. A 2. D 3. B 4. D 5. C【解析】本篇文章主要介绍利物浦的乐队、体育场馆、历史文化博物馆和购物中心。【1题详解】细节理解题。根据Liverpool MUSIC一栏中“The world-famous 1960s music group came from Liverpool. Find out about The Beatles at the The Beatles Story.”,可知在这里我们可以了解到一个乐队组合,也就是举世闻名的披头士乐队,故选A。【2题详解】推理判断题。根据Liverpool SPORT一栏中“Adult £15. 00 Under-16s and students £9. 00 Child under five Free”,可知一个学生和他的父母参观安菲尔德球场,他们应该付15+15+9=39,故选D。【3题详解】细节理解题。根据Liverpool MUSEUM一栏中“Open daily 10 a. m-5 p. m.”,可知利物浦博物馆每天营业7个小时,故选B。【4题详解】细节理解题。根据Liverpool SHOPPING一栏中“Find the best shopping in the centre of Liverpool at Liverpool ONE.”,可知Liverpool ONE是一个购物中心,故选D。【5题详解】推理判断题。根据“Liverpool MUSIC;Liverpool SPORT;Liverpool MUSEUM;Liverpool SHOPPING”,及其对它们营业时间和费用的介绍,可知这篇文章可能来自于一本旅游杂志,故选C。B根据材料内容选择最佳答案。"Are you listening, Simon?" Simon's teacher asked. It was a pretty usual question. Simon shook his head, smiling. He hardly listened or tried hard in class. Talking was so much fun. He wanted to be heard rather than listen. "Listen, and you'll learn something." Mrs. Jacobs tried every day, but Simon never paid attention. That evening, his throat really hurt. The next morning, when he opened his mouth to say "Good morning", nothing came out but a croak. Simon's mother looked at him. "Honey, you've lost your voice.""Can

    注意事项

    本文(2020年河南省中考英语试题(教师版含解析).doc)为本站会员(weixin_****v51KXl...)主动上传,第一文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知第一文库网(点击联系客服),我们立即给予删除!

    温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载不扣分。




    关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服 - 联系我们

    copyright@ 2008-2022 001doc.com网站版权所有   

    经营许可证编号:宁ICP备2022001085号

    本站为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有,必要时第一文库网拥有上传用户文档的转载和下载权。第一文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。若文档所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知第一文库网,我们立即给予删除!



    收起
    展开